Ghiveci de legume

de mari_sasi in Mancaruri de post, 8 Mai 2013 | 8663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 500 gr cartofi noi
  • 200 gr fasole verde
  • 200 gr rosii cherry
  • 200 gr ciuperci champignon
  • 2 lg bulion
  • ulei
  • 350 ml apa
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • patrunjel
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

-se caleste foarte putin ceapa,apoi se adauga sare,piper,bulionul si apa

-se lasa la fiert cu capac aproximativ 10 min dupa care  se adauga restul legumelor taiate rondele mari

-cand sunt aproape fierte se adauga mararul si patrunjelul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume (varianta de primavara)